keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Punaisen kauneuden hellyys



Olen heikkona rakkaudesta. Olen heikkona sinuun, olet kaunein kalleinpani. Olet vienyt sydämeni, tule luokseni leijonien keskeltä rakkaani. Tule rakkaani, ei viini ole sinun vertaistasi, rakkautesi on ihanampaa kuin kaikki tuoksu ympärillä, sinun luonnollinen tuoksusi on lumonnut minut.  





Olen tässä keskellä kukkien, tule rakkaani kukista kaunein, rakastettuni. Sinun vartalosi on kuin palmupuu ja sinun rintasi ovat kuin sen tertut. Hengityksesäsi on omenan tuoksu ja suudelmasi maistuu makealle jalosukuiselle viinille, joka kiihdyttää rakkauttani ja kostuttaa uinuvat huuleni. Rakkaani kaikki sinussa on täydellistä. 

Punaisen kauneuden hellyys
(Annoskoko yhdelle)

1 dl hirssihapatetta
1 dl puolukoita
1 banaani

Hirssihapateen ohjeen löydät aikaisemmasta kirjoituksesta "Aamun elinvoima". Laita aineet tehosekoittimeen keskenään. Kaada valmis seos lautaselle ja nautiskele.

Hyvässä kunnossa oleva vatsa on rakkauden edellytys, tämä punaisen kauneuden hellyys hellii vatsaa ihanasti ja saa sen tuntemaan hyvälle, olo on rakkaudellinen.


Puolukan sanotaan edistävän vatsan, sapen ja maksan toimintaa. Puolukka vähentää myös bakteerien aiheutamaa käymisprosessia vatsassa. Puolukan sisältämä kiniinihappo toimii luonnollisena antibioottina, joka tuhoaa tiettyjä haitallisia bakteereita tehokkaasti.

Punaisen kauneuden hellyyden hetkiä

Rakkaudella

Ari Vihertuuli

Ei kommentteja: