lauantai 4. toukokuuta 2013

Ding Dong NäkkeriWräppi

Iltana vappuaaton 2013 inspiraatiosalama iski jytynä aivokoppaan. Inspiraatiosalaman takana oli ilmeisesti amorin nuoli, niin aíanakin uskoisin. Inspiraatiosalaman väri on vaalenpunainen ja  sen lähettäjällä on vaaleanpunaiset silmälasit nenän yläpuolella.  Tuloksena se synnytti huikaisevan tomaattisen näkkeriwräpin kuivuriin kuivattavaksi ja nimekseen se kuiskasi Ding Dong NäkkeriWräppi, mailman paras wräppiläimiskä.

Maultaan tämä Ding Dong NäkkeriWräppi peittoaa mennen tullen kaikki kaupassa olevat näkkärit. Muista kuitenkin, että nauttiminen saa sinut positiivisen hulluksi bailaajaksi duracellpupumaisesti. Nauttimisen vastuu jää yksinomaa sinulle.

Ding Dong NäkkeriWräppi ohje

4 tomaattia (noin 300 grammaa)
25 kpl aurinkokuivattuja tomaatteja
0,5 dl idätettyä mustaa riisiä
1 tl kuivattua oreganoa
2 tl kuivattua palsternakan lehtiä
1/4 tl rouhittua mustapippuria
2 tl bragg-soijakastiketta
1,5 dl pellavasiemeniä
 0,5 dl vettä
1,5 dl auringonkukan siemeniä
0,5 dl seesaminsiemeniä

Liota auringonkukansiemenet yön yli (8 h). Liota seesamin siemenet yön yli (8 h) ja idätä halutessaan niitä 2 vrk. Liota yön yli (8 h) pellavan siemenet vähäisessä vesimäärässä eli peittää juuri ja juuri siemet. Liota aurinkokuivatut tomaatit muutama tunti tai yönyli.

Laita tehoskoittimeen (esim Vitamix tai vastaava) tomaatit, liotetut auringokuivatut tomaatit, idätetty musta riisi, oregano, mustapippuri, palsternakan lehdet, bragg-soijakastike ja tehosekoita. Lisää tehosekoittimeen liotetut pellavan siemenet ja tehosekoita. Siirrä astiaan ja sekoita liotetut auringonkukan siemet ja seesamin siemenet sekaan. Tee niistä pyöreähköjä läimisköjä kuivuin teflex arkin päälle. Kuivata alle 40 C. Käännä ne muutaman tunnin kuluttua ja naa kuivua lisää.





Ei kommentteja: