sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Onnekkuuden hetki

Kerätessäni horsman latvuksia upeassa maisemassa eräänä sunnuntai aamuna yhdessä auringon kanssa. Aurinko jaksoi paistaa onnekkuuden hetkessä löydettyäni ihanan horsma esiintymän. Kerättyäni tarpeeksi horsmaa lähdin kohti ihanaa tilaisuutta.  Tilaisuuteen tein salaatin, jonka nimesin onnekkuuden hetkeksi.

Tilastotieteessä onnekkuuden hetken todennäköisyys voidaan laskea kuinka usein se on mahdollista. Onnekkuuden hetki on yhtä todennäköistä kuin lottovoitto, yhtä todennäköista kuin ydinvoimalaonnettomuus. Lyhyesti sanottuna todennäköisyyslaskenta on harhaa, illuusiota. Onnekkuuden hetki on tässä hetkessä olemista. Onnekkuuden hetkiä on sinulla, minulla, meillä kaikilla. 


Onnekkuuden hetki
(annoskoko kahdelle)


3 dl silputtua horsmaa
1 1/2 dl mungpavun ituja
4 kpl herkkusientä
5 kpl auringonkuivattuja oliiveja (liotettu merisuolavedessä)
1 tl kurkumaa
1 tl mustapippuria
1 rkl bragg-soijakastiketta

Ihanaa nautiskelua onnekkuuden hetkessä.

Rakkaudella

Ari Vihertuuli

1 kommentti:

Bruno Bear kirjoitti...

i thought on deliveering nordicc and arcctic herbs and plannts to rrawffooddist in scaandinavia and germany. as far it is good for the envvironmennt and mother earth.